fbpx
Pon/Pet: 08-20 Sub: 08-16 065 200 14 21info@completerecovery.rs

Naše Usluge

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju – Complete Recovery, organizovana je po uzoru na savremene evropske ordinacije iz ove oblasti.

Raspolažemo sa medicinskom opremom poslednje generacije za tretman i liječenje svih kategorija mišićno-skeletnih bolesti i povreda kod svih starosnih grupa.

 

Kombinujući iskustvo, stručnost, savremenu medicinsku tehnologiju i inovativne metode, u stanju smo da uz preciznu dijagnostiku postignemo željene rezultate u liječenju i rehabilitaciji širokog spektra povreda i bolesti mišićnog, nervnog, koštanog sistema, kako u ordinaciji, tako i na terenu, bez obzira na složenost problema.

Fizikalni Pregled

Fizikalni pregled je prvi i najvažniji korak na putu saniranja povrede i povratku aktivnostima koje vas ispunjavaju.

Tecar Terapija

Zahvaljujući Tecar terapiji povrede mišića, tetiva, koštano-zglobnog sistema, ili rehabilitacija nakon njihove operacije vam više neće predstavljati problem.

Laser Visokog Intenziteta

Kada stigne do kože, laserska svetlost određene talasne dužine stvara specifičan fotomehanički talas u ljudskom tkivu…

Shockwave Terapija

Shockwave terapija vas efikasno i bezbedno može rešiti upale ahilove tetive, petnog trna, plantarni fasciitis-a, kalcifikata, karpalnog tunela…

Elektroterapija

Elektroterapija predstavlja primenu električne energije u cilju postizanja terapijskog efekta. Svoju primenu u medicini elektroterapija je pronašla otkrićem pozitivnog efekta na strukture mišićnog i nervnog

Magnetoterapija

Magnetoterapija je nezaobilazna procedura u fizikalnoj terapiji. Ova vrsta terapije pokazuje niz prednosti u lečenju, pre svega zbog širokog spektra oboljenja gde se može primeniti bez ikakvih kontradikcija.

Dry needling

Dry Needling je tehnika korišćenja akupunkturnih igala u rešavanju bola i napetosti u mišićima bez korišćenja medikamenata. 

Kineziterapija

Kineziterapija je oblast fizikalne terapije koja se bavi proučavanjem i primenom pokreta pojedinih delova ili celog tela u svrhe lečenja ili prevencije.

Kiropraktika

Metoda se sastoji u postavljanju tela pacijenta u takav položaj koji omogućava da se laganim istezanjem rasterete kičmeni stub, kukovi i rameni pojas. 

Kinezitejping

Kinezitejping je tehnika koja se zasniva na terapeutskom efektu specijalnih elastičnih traka koje se lijepe na kožu i primjenjuje se u fizikalnoj terapiji i sportskoj medicini.

Masaža

Oslobađa telo napetosti, stimuliše i relaksira mišiće, opušta telo, oslobađa vas stresa, glavobolje i nesanice, dovodi telo u stanje prirodne ravnoteže

Presoterapija

Presoterapija se zasniva na primeni adekvatnog, umerenog pritiska na gornje ili donje udove, koji se postiže posebno konstruisanim dodacima.

Zakažite Pregled

Dr.Primarius Spec Fizikalne medicine i Subspecijalista Dečije fizijatrije ordiniraće svakog petka, u našoj ambulanti, od 14-18h.