fbpx
Pon/Pet: 08-20 Sub: 08-16 065 200 14 21info@completerecovery.rs

Povrede mišića, tetiva, koštano-zglobnog sistema, ili rehabilitacija nakon njihove operacije vam više neće predstavljati problem jer…

Predstavljamo vam Tecar terapiju

Najdelotvorniju terapiju mišićno-tetivnih povreda

Da li znate onaj momenat kada npr. jako udarite koleno, a zatim ga protrljate da bi bol nestao?

Ono što se dešava je da se okolni nervi stimulšu trenjem i signal bola iz vašeg kolena se zbunjuje. Tecar terapija stvara sličan efekat i deluje na mnogo inezivniji bol jer koristi visokofrekventnu elektromagnetnu energiju koja ima biohemijska, mehanička i termalna svojstva na samo tkivo.

2.000+

Zadovoljnih klijenata

5.0

Ocena na Google-u

11+

Godina iskustva

Šta su drugi rekli o nama?

Uroš Račić, Fudbaler

Hvala fiziotarapeutima Complete Recovery-a što su mi pomogli da konačno igram utakmice bez bola. Probleme sa kolenom sa imao jako dugo ali su mi oni naprednim metodama pomogli da to rešim i mnogo sam im zahvalan na tome.

Marko Pršić,Futsal reprezentativac

Fizikalna terapija, zajedno sa Tecar terapijom i stručnim osobljem Complete Recavery doveli su do toga da se već nakon tri nedelje vratim svakodnevnom treningu i svim obavezama. Hvala još jednom Milanu i celom timu Complete Recavery na velikoj stručnosti i posvećenosti!

Dragana Cvijić, Rukometna reprezentativka

Hvala Complete Recovery centru na svom trudu i ljubaznosti i profesionalnom pristupu mom problemu i kompletnom oporavku! Sve preporuke!!

Filippo Falco, Fudbaler

Pored toga što ste vrhunski profesionalci u svom poslu, vi ste i odlični ljudi. Hvala Vam na odvojenom trudu i stpljenju koji ste izdvojili za moj problem!

Da li želite da i vama pomognemo?

Kome Tecar terapija može pomoći?

Osobama sa sportskim povredama

Tecar terapija se često koristi u rehabilitaciji sportskih povreda kao što su uganuća, istegnuća mišića, povrede ligamenata i tetiva, kao i nakon operacija vezanih za sport.

Osobama sa ortopedskim povredama

Osobe koje imaju probleme kao što su artroza, artritis ili spondiloza mogu imati koristi od Tecar terapije radi smanjenja bola, poboljšanja pokretljivosti i podsticanja regeneracije oštećenih tkiva.

Osobama koje su doživele traumatsku povredu

Nakon traumatskih povreda kao što su prelomi ili dislokacije, Tecar terapija može pomoći u smanjenju otoka, ublažavanju bola i podsticanju brže rehabilitacije.

Osobama sa neurološkim poremećajem

Osobe sa neurološkim poremećajima poput Parkinsonove bolesti ili multiple skleroze mogu koristiti Tecar terapiju kako bi poboljšali tonus mišića, smanjili spasticitet i poboljšali funkcionalnu pokretljivost.

Osobama kojima je potrebna postoperativna rehabilitacija

Nakon operacija na mišićima, ligamentima, tetivama ili kostima, Tecar terapija može biti deo programa rehabilitacije radi ubrzanja procesa ozdravljenja i povratka funkcionalne sposobnosti.

Prednosti Tecar terapije

 1. Brža regeneracija tkiva: Elektromagnetna energija koja se koristi u Tecar terapiji može stimulisati metabolizam ćelija i ubrzati procese ozdravljenja i regeneracije tkiva.
 2. Smanjenje bola: Toplota generisana tokom Tecar terapije može delovati analgetički, smanjujući bol i nelagodnost povezane sa povredama, upalama ili neurološkim stanjima.
 3. Poboljšana cirkulacija krvi: Tecar terapija može poboljšati protok krvi u tretiranim područjima, što može doprineti boljem snabdevanju tkiva kiseonikom i hranljivim materijama, te odvođenju toksina i otpadnih proizvoda.
 4. Smanjenje otoka i upale: Toplota i poboljšana cirkulacija krvi mogu pomoći u smanjenju otoka i upale u tretiranim područjima.
 5. Poboljšana pokretljivost i funkcija: Tecar terapija može poboljšati pokretljivost zglobova, smanjiti spasticitet mišića i poboljšati funkcionalnu sposobnost.
 6. Bezbednost i komfor: Ova terapija je obično bezbolna i neinvazivna, što je čini sigurnom i udobnom opcijom za mnoge pacijente.
 7. Prilagodljivost: Postoje različiti tipovi aplikatora i načini primene Tecar terapije, što omogućava prilagođavanje tretmana specifičnim potrebama i karakteristikama pacijenta i povrede.
 8. Komplementarnost: Tecar terapija može se koristiti kao deo šireg plana rehabilitacije, bilo samostalno ili u kombinaciji sa drugim metodama fizikalne terapije, vežbama ili medicinskim intervencijama.

Koristimo najmoderniju tehnologiju

Tecar Fisiowarm 7.0

Fisiowarm je najnaprednija i najefikacnija tecar aparatura na tržištu za tretman osteartikularnih poremećaja i poremećaja perifernog nervnog sistema.

Nova moderna i efikasna strujna kola omogućila su variranje talasnog oblika, frekvencije i amplitude prema tipu tretmana. Danas AAW tehnologija omogućuje aparatu Fisiowarm 7 da stvara samo-adaptirajući talas kod koga se signal automatski i kontinualno  prilagođava prema otporu tkiva pacijenta i parametara koje je podesio operater.

Kontaktirajte nas i saznajte više o Tecar terapiji

Complete Recovery, Mažuranićeva 31, Beograd

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 08:00 – 20:00
Subota: 08:00 – 16:00
Nedelja: ZATVORENO

Kontakt telefon:

  Ime:

  Email:

  Broj telefona:

  Poruka: