fbpx
Pon/Pet: 08-20 Sub: 08-16 065 200 14 21info@completerecovery.rs

Game Ready Terapija

LIDER U SVOJOJ OBLASTI

Game Ready je jedinstveni medicinski uređaj koji pruža idealnu kombinaciju krioterapije (hlađenje ledom) i pneumatske kompresije. Koristi se za lečenje akutnih (sportskih) povreda mekog tkiva, u postoperativnoj primjeni i u sportu za regeneraciju nakon treninga ili utakmice.

Ova vrsta terapije je najbolji odgovor na akutnu povredu jer smanjuje otok i bol. Led sužava krvne sudove i ograničava unutrašnje krvarenje na mestu povrede. Terapija ledom pomaže i u tretiranju nekih povreda prekomernog korišcenja ili hroničnih bolova u mišićima kod profesionalnih sportista. Naša ambulanta Vam nudi lidera u oblasti krio terapije aparat Game Ready.

Zašto Game Ready?

TERAPIJSKE PREDNOSTI

Ovaj uređaj prvi je u istoriji sportske medicine u oblasti oporavka povreda koji istovremeno pruža aktivnu pneumatsku kompresiju i individualno podesivu krio terapiju. Game Ready je tretman za koji se opredeljuju atletski treneri, Centri za fizikalnu terapiju, sportisti i timovi u skoro svakom profesionalnom sportu. Game Ready omogućava dvostruko dejstvo, putem podešavanja temperature dok je aparat dizajniran tako da omogućava istovremenu cirkulaciju hladne vode i vazduha, integrišući kompresije i krio terapije.

Prednosti aparata

Aktivna kompresija pomaže tijelu i utiče na smanjenje otoka dok u isto vreme stimuliše protok krvi bogate kiseonikom. Efikasno i ravnomerno hlađenje smanjuje bol i grčeve mišića. Game Ready obloge lako se primjenjuju i koriste. Dizajn aparata obezbjeđuje ugodnost pri korišćenju. Game Ready obloge pojedinačno su dizajnirane za predio ramenog pojasa, predeo lakata, obloga za nadlanicu, ruku, leđni deo, kukove/prepone, kolena, kao i posebna obloga za zglobne povrede.

Zakažite pregled

Pozovite nas ili popunite formu a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Pozovite nas 065 200 14 21

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak08:00 - 20:00
Subota08:00 - 16:00
NedeljaNe radimo