fbpx
Pon/Pet: 08-20 Sub: 08-16 065 200 14 21info@completerecovery.rs

BTL-6000 TRAKCIONA TERAPIJA

BTL koristi trakcijsku terapiju, terapeutsku metodu za ublažavanje bolova istezanjem i relaksacijom kičme. Trakcija kičme ispravlja kičmu i pomaže da se poboljša sposobnost tela da se izleči, a njegova primarna funkcija je da ublaži bol u vratnoj ili lumbalnoj kičmi.

KAKO FUNKICIONIŠE?

Trakcija ublažava pritisak na kičmu i ublažava bol. Nežnim istezanjem kičme menja se sila i položaj kičme. Ova promena uklanja pritisak sa kičmenih diskova, koji su kao jastučići poput između kostiju u vašoj kičmi, stvarajući negativan pritisak u disku. Kao rezultat toga, ispupčeni ili hernirani diskovi se mogu povući, smanjujući pritisak na nerve i druge strukture u vašoj kičmi. Ovo, zauzvrat, pomaže u promovisanju kretanja vode, kiseonika i tečnosti bogatih hranljivim materijama u diskove kako bi oni mogli da zarastu. Rezultati kičmene trakcije uključuju ublažavanje bolova, pravilno poravnanje kičme i distrakciju zglobova.

Čemu je namenjen?

BTL-Trakcija je uređaj koji se može koristiti u lečenju mišićno-skeletnih poremećaja kao što su degenerativna bolest diska, degenerativna bolest zglobova, bol u disku, sindrom fasetnih zglobova, hernija diska, hipomobilnost, bol u zglobovima, prolaps diska, protruzija diska, bol u korenu i mišićima grčevi.

Zakažite pregled

Pozovite nas ili popunite formu a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Pozovite nas 065 200 14 21

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak08:00 - 20:00
Subota08:00 - 16:00
NedeljaNe radimo